به گزارش «خبرگزاری دانشجو»، آيت الله اسدالله ايماني در ديدار با استادان و اعضاي هيات علمي دانشگاههاي استان فارس با تاكيد بر اينكه نخبگان و استادان دانشگاه از تندروي و افراط در فضاهاي دانشگاهي پرهيز كنند، بیان داشت: بايد محيط هاي دانشگاه ها از افراط و تندروي به دور باشد.
وي با بيان اينكه بايد فضاي عقلانيت بيش از گذشته در محيط هاي دانشگاهي استان حاكم شود، افزود: مردم از استادان و نخبگان دانشگاه ها انتظار دارند فضاهاي عقلانيت و خردمحوري را بر دانشگاه ها و فضاي توسعه استان حاكم كنند.
امام جمعه شيراز با اشاره به اينكه در محيط هاي دانشگاهي بايد به ابعاد مختلف ارزش هاي انساني توجه ويژه شود، خاطرنشان كرد: دانشگاه ها بايد دانشمنداني تربيت كنند كه از ارزش هاي يك انسان والا برخوردار باشند و تحقق اين مهم مرهون تلاش استادان دانشگاه هاست.
نماينده ولي فقيه در استان فارس با بيان اينكه نيروي انساني نخستين سرمايه كشورها در جهان به شمار مي رود، تصريح كرد: فضاهاي گسترده دانشگاهي در كشور و به ويژه استان فارس و استادان دانشگاه ميذتوانند فضاي افزايش و تربيت نيروي انساني به عنوان يك سرمايه مهم در كشور را فراهم كنند.
آيتالله ايماني با اشاره به اينكه امروز ظرفيت علمي كشور حدود يك و نيم درصد توليدات علمي جهان را به خود اختصاص داده است، بيان داشت: ايران اسلامي در عرصه هاي مختلف علمي جهان مي درخشد كه پيشرفت هاي كشور در عرصه هاي هست هاي، نانو، صنعت و هوا فضا گوشه اي از خدمت و جهاد استادان و نخبگان دانشگاه ها به جامعه است.
نماينده مردم فارس در مجلس خبرگان رهبري با بيان اينكه امروز استادان و نخبگان دانشگاهي كشور با مشكلاتي در كشور روبه رو هستند، عنوان كرد: دشمنان و كشورهاي بيگانه با هدف سوءاستفاده از اين شرايط براي جذب افكار و انسان هاي برجسته و نخبه كشورمان برنامه ريزي كرده اند و ايستادگي و مقاومت استادان و نخبگان دانشگاهي كشور نوعي جهاد است.
وي با تاكيد بر اينكه استادان، علما، متخصصان و نخبگان كشور با وجود مشكلات و كمبودهاي موجود در كشور با تمام توان بر آرمان هاي انقلاب اسلامي ايستادگي مي كنند، بیان داشت: تربيت حجم عظيم دانشجو و تأمين نيازهاي علمي كشور يكي از مجاهدت هاي استادان دانشگاه است كه ظرفيت ميليوني امروز دانشجويان كشور پس از انقلاب اسلامي يك نعمت الهي است و بايد قدر دانسته شود.
نماينده ولي فقيه در استان فارس با اشاره به اينكه استان فارس از ديربار در مباحث علمي در كشور پيشتاز و پيشرو بوده است، گفت: در حال حاضر سه دانشگاه شيراز، علوم پزشكي شيراز و صنعتي شيراز از مجموع دانشگاه هاي استان فارس در رديف برترين دانشگاه هاي جهان و در زمره يك درصد دانشگاه هاي برتر جهان قرار دارند.
آيت الله ايماني با تاكيد بر اينكه بايد فعاليت هاي دانشگاه شيراز در عرصه هاي نوين و جديد علمي به عنوان افتخار و الگو به كشور معرفي شود، افزود: امروز مراكز دانشگاهي ما بايد در عرصه هاي مختلف داراي موقوفاتي باشند كه اتكاي آنها به دولت و اعتبارات دولتي را كاهش دهد.
امام جمعه شيراز با بيان اينكه دولت نيز بايد فضايي فراهم كند تا بخش خصوصي بتواند در اين زمينه سرمايه گذاري و فعاليت كند، خاطرنشان كرد: امروز توجه به دانشگاه، استادان دانشگاه، آزمايشگاه ها، پروژه هاي تحقيقاتي و پژوهشي دانشگاهي از اولويت هاست كه خيّران بايد براي سرمايه گذاري در اين زمينه ورود كنند.
وي از علم و نيروي انساني در زمان كنوني به عنوان قدرت و سرمايه برتر در جهان نام برد و تصريح كرد: امروز در استان فارس مشكلات و معضلات مختلفي در بخش هاي صنعت و كشاورزي وجود دارد كه براي حل مشكلات در اين حوزه ها و توسعه اين بخش ها بايد از خدمات علمي، فني، قدرت و سرمايه علم و نيروي انساني كمك گرفت.
نماينده مردم استان فارس در مجلس خبرگان رهبري با ابراز تأسف از كم شدن صادرات خدمات علمي، فني و صنعتي از استان فارس با وجود امكانات بسيار زياد و دانشگاه هاي متخصص در تمام حوزه ها در اين استان عنوان كرد: توجه به اين حوزه بايد در دستور كار مسئولان استان قرار گيرد.
نماينده ولي فقيه در استان فارس پيوند علم، صنعت و كشاورزي در استان و كشور را حاصل زحمات استادان و نخبگان دانشگاه ها دانست و بيان كرد: بالا بردن سطح توليد علم بر اساس مقتضيات استان و كشور بر عهده نخبگان دانشگاهي است.
آيتالله ايماني از راه اندازي دبيرخانه دائمي همايش دوسالانه «نوانديشي كلام رهبري» در كشور در دانشگاه شيراز خبرداد و گفت: اين دانشگاه هر دو سال ميزبان و برگزاركننده اين همايش در كشور است.
وي با اشاره به اينكه اين دبيرخانه دائمي به دليل توانمندي هاي دانشگاه شيراز در اين دانشگاه دائر شده است، بیان داشت: تمام استادان و روساي دانشگاه هاي استان فارس بايد در ارتقاي كيفي و برگزاري هر چه بهتر اين همايش همراهي و همكاري داشته باشند.